Tror du choklad smakar som choklad?

Choklad kan variera oerhört mycket i smak, och varje chokladbit rymmer i sig ett helt spektrum av smaker och dofter. På Berzelii Choklad har vi gjort flera hundra chokladprovningar i alla slags sammanhang. Chokladprovning är kul och perfekt att göra tillsammans en kväll med kompisar, arbetskamrater eller kunder. Berzelii Choklad kan erbjuda föredrag med provning för större grupper eller en chokladbuffé.

Våra chokladprovningar inleder vi med ett kort föredrag om chokladens historia och dess tillverkning. Sedan provar vi ett urval chokladsorter och avslutar med smakprov ur vårt egentillverkade sortiment.

Ge bort en chokladprovning! 
Vad passar en chokladälskare bättre än en chokladprovning? Ett föredrag om chokladens historia och tillverkning avslutas med ett smakprov ur vårt egentillverkade pralinsortiment. Köp ett presentkort till din vän, och passa på att köpa ett till dig själv samtidigt så du kan följa med.

Klicka här för att handla presentkort till Chokladprovning direkt i vår webshop

Chokladprovning för grupper 
Vanligtvis bokar vi provningar för grupper om 15-35 personer, företag eller privat, då vi håller till i vår butik. För större grupper kan vi istället komma till arbetsplatsen.
Tid: 2 timmar Pris: 395 kr/person inkl. moms

Öppna chokladprovningar 
Vi har även öppna provningar, ett par gånger i månaden. Du kan också köpa presentkort till en provning och ge bort. Den som får presentkortet kan sedan själv anmäla sig till ett passande datum.

Föredrag och chokladbuffé 
Som ett trevligt inslag vid fest, premiär eller andra events erbjuder vi föredrag med provning eller en chokladbuffé, för minst 20 personer.
Välkommen in i butiken eller kontakta oss via mail eller telefon så kan vi prata vidare om tid och datum.
Vi säljer även presentkort till provningarna, en uppskattad upplevelsepresent!

Öppen Chokladprovning

En härlig provning med fokus på kvalitetschoklad. Vi berättar om odling av kakao, historia och hur tillverkning går till. Vi provar 12 rena choklader samt 5 praliner från vår egen tillverkning. Ge bort ett presentkort och passa på att gå med själv. Den som får presentkortet kan sedan själv anmäla sig till ett passande datum.

Pris 395 kr

2024
Söndag 5 maj – FULLBOKAD
Torsdag 23 maj
Tisdag 20 augusti
Torsdag 12 september
Tisdag 24 september
Söndag 13 oktober
Torsdag 7 november
Söndag 24 november
Torsdag 5 december

Söndagar 14.00-ca: 16.00
Vardagar 18.30-ca: 20.30